Kao ustanova koja neguje i promoviše pozitivne vrednosti u društvu, srednja škola Artimedia se iskreno zalaže za razvoj i unapređenje obrazovanja. Smatramo da je obrazovanje mladih jako važno i da naša zemlja, da mi svi zajedno, kao društvo, moramo kontinuirano da ulažemo u edukaciju mladih. To je ulaganje u budućnost.

Smatramo da je naša dužnost, kao nekog ko ulaže u obrazovanje, da unapredi sistem obrazovanja, unese programske inovacije koje će dovesti do novih stručnih kvalifikacija koje su prepoznate na savremenom tržištu rada, koje prate trendove razvoja celokupnog društva.

U želji da mladima pruži stalnu podršku u njihovom radu, stvaralaštvu i daljem obrazovanju, srednja škola Artimedia svakodnevno traga za novim modelima motivacije učenika za nastavak obrazovanja kako u zemlji tako i u inostranstvu kroz besplatne studije.

Kakvog učenika Artmedia priprema za budućnost?

Aktivnog, radoznalog mladog čoveka koji voli i želi da uči, da stalno proširuje svoja znanja i stiče nova, snalažljivog i sposobnog da se prilagođava zahtevima večito promenljivog tržišta, samostalnog u donošenju odluka i rešavanju problema, ali i sposobnog da te probleme rešava timskim radom. Pojedinca sa unutrašnjom motivacijom spremnog na saradnju, timski rad, ali i samostalnog profesionalca koji poseduje interdisciplinarne veštine. Prave Artimedijevce možete lako prepoznati. Oni su profesionalci u svom poslu. Oni su cela produkcija u jednom čoveku. Poseduju sve resurse – od ideje do koncepta, preko strategije i planiranja do same realizacije projekta.

Vođeni vizijom da u životu možemo ostvariti sve što poželimo ako dovoljnom broju ljudi pomognemo da oni ostvare sve što žele, verujemo u uspešnu budućnost svojih učenika.

Dragi učenici,

Učite iz knjiga, ali i iz života. Pred vama su godine rada i dokazivanja. Želimo da uspeh i samo uspeh postane vaša navika.

Radmila i Saša Borojević, osnivači
Since 2010