Namenski građena zgrada na ekskluzivnoj lokaciji

Zgrada srednje škole Artimedia je smeštena u mirnom kraju grada na Banovom Brdu, u Orfelinovoj 57. Namenski izgrađen objekat prema propisanim standardima za realizaciju obrazovno-vaspitnih sadržaja srednje škole garantuje učenicima visok kvalitet nastave i bezbednosti.

Podsticajna atmosfera

Budući da kreativan ambijent doprinosi i kreativnijem procesu rada, u dizajniranju enterijera vodilo se računa da on ispunjava estetske i funkiconalne zahteve prostora koji će formirati radni profil učenika i omogućiti mu da bez previše napora i ometanja svoje ideje sprovodi u delo. Korišćenjem napredne tehnologije i inovativnih nastavnih sredstava unapređen je i sam kvalitet nastave, o čemu govore i sami uspesi učenika.

Kiseonikom do boljih rezultata

Predviđene termine za pauze i predah od školskih obaveza, učenici provode družeći se u kantini škole, školskom dvorištu na svežem vazduhu ili na sportskom terenu u ekipnim sportovima. Prostor predviđen za letnju scenu i letnju učionicu će uneti svežinu dnevnoj rutini i biti drugačiji stimulans i inpiracija za naše đake.