Upis u srednju školu predstavlja veoma važan trenutak u životu svakog tinejdžera. Pre svega zato što nije u pitanju samo odluka o nastavku obrazovanja. Ovde je reč o izboru školovanja koje će u značajnoj meri uticati na buduće zanimanje vašeg deteta.

Iz tog razloga bitno je odabrati školu u kojoj će učenik moći da stekne funkionalno znanje koje će moći da primeni u praksi. Takođe, sve ono što učenik savlada u srednjoj školi predstavljaće njegovu osnovu za dalje akademsko usavršavanje ili za pronalazak dobrog posla na tržištu rada.

Artimedia neguje interdisciplinarni obrazovni koncept koji priprema mlade za uspešne karijere u kreativnoj industriji i digitalnim medijima.

Srednja škola Artimedia je jedinstvena škola na ovim prostorima jer učenicima omogućava pohađanje savremenih obrazovnih profila. Svaki smer đake priprema za zanimanja budućnosti u oblasti kulture, umetnosti i javnog informisanja.

Upis u srednju školu ne mora da bude razlog za brigu

Dobra vest za sve roditelje je da upis u srednju školu ne mora više da bude razlog za glavobolju. Pre svega zato što sada imate mogućnost da odaberete srednju školu Artimedia koja ispunjava najviše standarde savremenog obrazovanja. O tome najbolje svedoče generacije zadovoljnih učenika i njihovih roditelja. 
 
Srednja škola Artimedia je inspirativna sredina za ambiciozne kreativce koji žele da razvijaju sopstvene veštine i talente. Upisom vašeg deteta u ovu srednju školu pružićete mu priliku da usvoji funkcionalno i praktično znanje. Na taj način će dobiti i odličnu pripremu za upis na željeni fakultet, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu. 
 
Za upis u srednju školu Artimedia odlučuju se đaci koji od škole očekuju nešto novo i kreativno. Ovo nije obična škola jer učenici ovde mogu da očekuju podršku, motivaciju i kvalitetno okruženje koje čine njihovi talentovani vršnjaci. U Artimediji vaše dete će se prvi put susresti sa kvalitetnim radom na nastavnim sadržajima. To znači da mu zapravo školovanje neće predstavljati teret, već zadovoljstvo. Takođe, školovanje u ovoj ustanovi odlikuju i moderna nastavna učila, kao i profesori savremenih shvatanja. Uz to, Artimedia je poznata i po kreativnim projektima kojim podstiče učenike na pomeranje granica.
 
Nastavni plan i program obuhvata i fond opšte obrazovnih nastavnih predmeta. Zbog toga diploma stečena u srednjoj školi Artimedia omogućava prohodnost na umetničke i neumetničke fakultete koji za bazu imaju društvene i humanističke nauke.
Upis u srednju školu - ilustracija

Pogodnosti koje donosi upis u srednju školu Artimedia

Zbog specifičnog programa i koncepta nastave, srednja škola Artimedia već u predupisnom roku formira odeljenja. Privilegija budućih učenika Srednje škole Artimedia se ogleda i u činjenici da za upis u našu školu nije presudan broj poena sa male mature. To znači da vaše dete može bez dodatnog stresa da završi osnovnu školu. 
 
Sve što je potrebno da uradite kako biste upisali svoje dete u Artimediju jeste da na početku osmog razreda zakažete testiranje i rezervišete svoje mesto u ovoj jedinstvenoj i kreativnoj školi. 
 
Ukoliko se učenik upiše u predupisnom roku (od oktobra do kraja aprila za sledeću školsku godinu) školarinu je moguće platiti na maksimalno 21 ratu.
 
Ukoliko se upis izvrši u redovnom upisnom roku (maj/jun), školarinu je moguće uplatiti na 12 mesečnih rata ili kvartalno.

Načinite prvi korak!

Pozivamo Vas da nas pozovete na +381 (0)11 30 66 369, zakažite sastanak, dođite i dopustite da se zajedno uverimo da li smo kompatibilni sa Vašim detetom i njegovim afinitetima.

Online prijava