Nova školska, 2020/2021 godina pokazaće da su konvencionalni i klasični obrazovni metodi, iako sami po sebi vredni, u sudaru sa novim trendovima nedovoljno efikasni. Poslednja u nizu inovacija je online nastava.

Artimedia je sve osim klasične srednje škole, koja opravdano privlači kreativne učenike željne modernog znanja. Novi izazovi zahtevaju moderna rešenja a mi smo tu da stvorimo uslove za njihov nastanak.

Vodimo se našom osnovnom misijom – da vaša deca steknu funkcionalna i praktična znanja iz oblasti svojih interesovanja kako bi na željenom fakultetu potvrdili svoje afinitete. 

U kulturi, umetnosti i javnom informisanju fleksibilnost i prilagodljivost predstavljaju ključ uspeha. Stoga, naš koledž sistem nastave otvara prirodnu mogućnost – učenje od kuće

Kada je u pitanju online nastava, naši mentori dodatno pomažu da ta tranzicija prođe gotovo neosetno.

Online nastava u Srbiji predstavlja nužno pomeranje granica obrazovanja, u čijim okvirima kreativni projekti i moderna tehnologija daju idealnu priliku za individualan rad, iskazivanje, ali i inovativne pristupe nastavi i gradivu.

Zapamtite, web kamera ne tupi oštricu veština koje Artimedia pruža, već samo postaje novi alat u rukama vašeg deteta!

Praksa, praksa, online praksa

Zaboravite sve što mislite da znate o željenoj oblasti, već se zapitajte kako preći put od kreativne ideje do realizacije?

Tu smo za vas, online školovanje sa Artimediom nudi specijalizovane uslove krojene po meri svakog učenika ponaosob. Pružamo privlačne projekte koji praksu umesto rutine pretvaraju u zadovoljstvo. 

Pomenuli smo putanju od ideje do cilja? Praksa tu dužinu čini učestalom šetnjom, a navika na nju jeste i navika na uspeh.

Naša online platforma otvara više manevarskih sloboda u simulaciji realizacija projekata. Savremeno obrazovanje i pragmatični pristup stvaraju nove lidere i eksperte iz oblasti medija i kulture.

Premium vanredno školovanje i online obrazovanje

Nešto sasvim novo i drugačije u Artimediji! Premium vanredno školovanje i online obrazovanje učenicima, koji nisu u prilici da redovno pohađaju nastavu, omogućava pristup online platformi za preuzimanje planiranih visoko profesionalno snimljenih video lekcija, tutoriala i kompletan nastavni program.

Dobijanjem ekskluzivnog korisničkog naloga, vlasnik Premium vanrednog paketa dobija mogućnost preuzimanja kompletnog audio-video materijala i pdf fajlova.

Bilo kada i bilo gde možete uživati u kvalitetnom zvuku (24bit/48kHz) i HD slici vaših video lekcija!

Prijavite se online!