Prijemna procedura u srednjoj školi Artimedia predstavlja prijatan proces kroz koji se prolazi bez stresa u jednom danu za svega 75 minuta.

U samom procesu učestvuju i roditelj i dete. Dok je roditelj na informativnom razgovoru sa direktorom škole, sa detetom je naš stručni tim sačinjen od psihologa i pedagoga koji na osnovu intervjua i psihološkog testiranja procenjuje psihofizičku sposobnost deteta, njegova interesovanja i afinitete.

Koliko je važan broj bodova za upis u srednje škole?

Prepoznavanje afiniteta kod deteta i izbor prave srednje škole treba da bude prevashodni cilj svakog roditelja, jer od toga zavisi čitava njegova budućnost. U tom smislu, učenik ne bi trebalo da se opterećuje brojem bodova za upis koje će osvojiti na testu. Treba da razmišlja da li je srednja škola koju želi da upiše u stvari pravo mesto za njegov dalji razvoj i obrazovanje. Prilikom upisa u Srednju školu Artimedia, bodovi sa male mature ne utiču na uspešnost prijemne procedure.

Nakon pozitivnog ishoda testiranja i potvrde kompatibilnosti sa Vašom vizijom o školovanju Vašeg deteta, pristupamo pravno administrativnoj kratkoj proceduri i potpisivanju Ugovora.

Prilikom upisa je potrebno predate:

  1. Izvod iz matične knjige rođenih
  2. Državljanstvo
  3. Svedočanstva iz Osnovne škole za upis u I razred ili svedočanstvo o završenom prethodnom razredu srednje škole za upis u ostale razrede
  4. Uverenje o završnom ispitu Osnovne škole
  5. Lekarsko uverenje o psihofizičkoj sposobnosti za upis u srednju školu
  6. Đačku knjižicu
  7. 2 fotografije deteta

Načinite prvi korak!

Pozivamo Vas da nas pozovete na +381 (0)11 30 66 369, zakažite sastanak, dođite i dopustite da se zajedno uverimo da li smo kompatibilni sa Vašim detetom i njegovim afinitetima.

Online prijava