Obezbedite detetu širok spektar mogućnosti

Po završetku srednje škole Artimedia, osim na umetničke akademije i strukovne studije, dobija se prohodnost na velikom broju različitih fakulteta koji za bazu imaju društvene i humanističke nauke, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Artimedia pruža i podršku svojim učenicima koji žele da studiraju u inostranstvu u formiranju portfolija i apliciranju na željene univerzitete.

Srednja škola Artimedia postoji od 2010. godine i od tada njeni maturanti upisuju željne fakultete, kako umetničke tako i neumetničke. Učenici koji su želeli da se po završetku školovanja u srednjoj školi Artimedia zaposle u sferi kulture, umetnosti i javnog informisanja, na osnovu stečenog znanja su to i učinili. Veliki broj njih paralelno studira i radi, a mnogi su dobili i stipendije na prestižnim fakultetima u svetu (Vgik – Moskva, Noridž – London, Kingston – London, London Southbank University – Drama and performance, Metfilm school – London, SAE – Dubai…).

Kroz projekat kulturno-obrazovne saradnje Srbije i Rusije obezbeđen je veliki broj stipendija na ruskim univerzitetima za buduće studente iz Srbije.