Vrednosti na kojima se temelji koncept srednje škole Artimedia

S obzirom da je Artimedia srednja škola privatne svojine, njeni osnivači već decenijama ulažu u razvijanje novih nastavnih programa za potpuno nove obrazovne profile koje učenike dovode do novih stručnih kvalifikacija. Kao takva, naša škola ostaje jedinstvena po svom konceptu u celoj Evropi.

Do sada su razvijena 4 potpuno nova obrazovna profila koja su u skladu sa potrebama tržišta rada, sa jedne strane, i želja i afiniteta novih generacija, sa druge strane. Srednja škola Artimedia ne školuje učenike u okviru postojećih obrazovnih profila koji su besplatno dostupni u državnim srednjim školama.

Za osnivače našeg obrazovnog sistema i koncepta, obrazovanje nije biznis već misija, nije industrija već humani doprinos u obrazovanju i prenošenju naših vrednosti mladima u zemlji i regionu i njihov put ka željenim fakultetima.

Artimedia porodicu čine učenici, sjajni kreativni ljudi koji vole ono što u školi uče, čine nastavnici i saradnici sa vrhunskim stručnim kompetencijama, talentima i zavidnim iskustvom iz branše.

Atmosfera u Artimedia školi je uvek kreativna i radna

Vannastavne aktivnosti i projekti su jednako važni kao i osnovni program nastave. Učenici srednje škole Artimedia su motivisani i inspirisani za lični rast, unapređivanje razvoj svojih talenata i veština.

Napredovanje i profesionalni uspeh učenika je najvažniji parametar za ocenjivanje kvaliteta obrazovanja koje srednja škola Artimedia nudi. Možda jedan od ključnih razloga zašto su naši učenici toliko uspešni i profesionalno ostvareni su upravo kontakti i prijateljstva koje stiču tokom svog četvorogodišnjeg školovanja.

Artimedia je mesto gde je čovek čoveku čovek

vrednosti Artimedia školeArtimedia je više od škole. Ljubav, sreća, zadovoljstvo i rad sede za istom klupom. Reči su dozvoljenje, poželjne, bez osuda. Artimedia okuplja, jer ne pravi razliku među ljudima. Ona uči, prašta, daje šansu i motiv. Bez stida ide u pokušaje. Bez straha korača u novo. Bez sujete nosi zlatnu medalju.

Mesto gde se ne gubi identitet, već ga činiš jasnijim i vidljivijim. Artimedia je mesto različitosti i kvaliteta.

Artimedia je škola koja se voli.

Dobro došli u Artimedia školu!