Popust na školarinu i subvencije su naš odgovor kojim želimo da obrazovanje u srednjoj školi Artimedia učinimo dostupnim za sve kreativce i talentovane mlade ljude. Zato vam omogućavamo jedinstveni Koncept subvencija i podsticajnih popusta koji vam pružaju priliku da bez poteškoća vašem detetu obezbedite najbolje školovanje.

Popusti za srednjoškolce - ilustracija

Podsticajni popust na školarinu – prilika za svakog učenika da ostvari svoj san!

Podsticajni popusti su naš način da svakom upisanom učeniku obezbedimo potrebnu motivaciju za dalje školovanje. U startu polazimo od pretpostavke da talentovani tinejdžeri koji se interesuju za obrazovne programe srednje škole Artimedia već poseduju želju da doprinesu društvu kroz svoje stvaralaštvo
 
Mi želimo da podstaknemo učenike da kroz četvorogodišnje školovanje pokažu svoju inicijativu i trud, ali i da dokažu naše pretpostavke. Ugovor o obrazovanju u srednjoj školi Artimedia predviđa podsticajni popust na iznos školarine. Može ga ostvariti svaki učenik koji svojim rezultatima, vladanjem i ostalim aktivnostima to i zasluži. 
 
Na taj način želimo i da naučimo učenike da se zalaganje uvek isplati i da samo od njih zavisi u kojim sve pogodnostima će moći da uživaju, kako tokom školovanja tako i kasnije kada započnu svoju profesionalnu karijeru. 
 

Subvencije – za posebno darovite učenike

Popusti na školarinu nisu jedina privilegija koja vas očekuje u srednjoj školi Artimedia. Mi ne nagrađujemo samo trud i zalaganje, već i talenat kojim se učenici izdvajaju. Iz tog razloga smo obezbedili i poseban fond za subvencionisanje školovanja posebno darovitim učenicima. 
 
Ovakve subvencije se dodeljuju svake godine nakon konkursa. Kada se steknu svi uslovi za neometanu realizaciju protokola raspisuje se konkurs. Na osnovu rezultata određuje se koji učenici su posebno daroviti i dobijaju priliku za pogodnosti koje donose subvencije. 
 

Dodatni popusti i posebne pogodnosti

Ugovorom je predviđen i dodatni popust za redovnost u plaćanju rata za školarinu.

Za uplatu u celosti odobrava se popust na školarinu od 5%

Porodični popust od 10% je predviđen za upis dvoje ili više dece iz iste porodice.

Načinite prvi korak!

Pozivamo Vas da nas pozovete na +381 (0)11 30 66 369, zakažite sastanak, dođite i dopustite da se zajedno uverimo da li smo kompatibilni sa Vašim detetom i njegovim afinitetima.

Online prijava