Učestala pitanja

sve o artimedia školi, učestala pitanja

Ovde možete pronaći odgovore na najčešća pitanja koja primamo – saznajte sve o Artimedia školi! Ukoliko niste pronašli odgovor na ono što vas zanima, slobodno nas kontaktirajte putem elektronske pošte info@artimedia.edu.rs ili putem telefona na broj +381 11 30 66 369.
Tu uvek za vas, vaša Artimedia!

Da li je srednja škola Artimedia akreditovana?

Da, naša privatna srednja škola Artimedia poseduje akreditaciju od strane Republike Srbije, tačnije od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Naša obrazovna institucija ispunjava najviše standarde savremenog srednjoškolskog obrazovanja. Artimedia predstavlja jedinstvenu školu na ovim prostorima jer učenicima omogućava pohađanje savremenih obrazovnih profila. Saznajte sve o Artimedia školi, našoj akreditaciji i smerovima na stranici O školi.

Kakav je profesorski kadar u srednjoj školi Artimedia?

Prilikom odabira svakog profesora polazimo od činjenice da je najvažniji faktor zapravo ličnost osobe koja će podučavati naše mlade kreativce koja će im usađivati nova znanja i veštine. Uvek insistiramo na tome da naši profesori budu stručnjaci u svojoj oblasti sa visokim stepenom opšte kulture. Naši profesori su mnogo više od predavača. Saznajte više na stranici O profesorima, kao i na stranici Mentorski rad.

Da li i u kolikoj meri srednja škola Artimedia pruža praktično znanje?

Da, naša srednja škola je veoma posvećena prenošenju praktičnog znanja! To je ono što nas posebno izdvaja od drugih srednjih škola – to što svakom učeniku mogućavamo da svoje ideje pretvori u realnost.

Kako u tome uspevamo?

Upravo kroz projektnu nastavu koja predstavlja nezaobilazni deo kreativnog učenja u Artimediji. Đacima pomažemo tako što im dodeljujemo profesora-mentora koji prati njihov napredak tokom školovanja.

Kroz progam praktične nastave učenici prolaze procese snimanja, fotografisanja, uređivanja časopisa, postavljanja scenografije i montiranja snimljenog sadržaja, sve u zavisnosti od zadatka nastavnika nosioca prakse i smera koji učenik pohađa.



Saznajte sve o projektima i praksi na stranici Kreativno i funkcionalno obrazovanje.
Kakva je prolaznost ka fakultetima nakon srednje škole Artimedia?

Prolaznost ka domaćim fakultetima je zaista velika. Pored toga se možemo pohvaliti i velikom prolaznošću naših srednjoškolaca i na inostranim fakultetima i specijalističkim ustanovama. Osim toga, srednja škola Artimedia svojim učenicima pruža podršku prilikom apliciranja. Mentori daju savete pri izradi portfolija i tu su za svaki naredni korak.


Saznajte više o ovoj temi na našoj stranici Prohodnost na fakultete!
Koje su mogućnosti zapošljavanja po završetku srednje škole Artimedia?

Privatna srednja škola Artimedia postoji od 2010. godine i od tada njeni maturanti upisuju željne fakultete. Biraju kako umetničke tako i neumetničke, dok učenici koji su želeli da se odmah zaposle, na osnovu stečenog znanja to su i učinili. Veliki broj mladih je odlučio i da paralelno studira i radi.

 
Saznajte više o našim programima i koracima nakon srednje škole saznajte na stranici Koncept škole.
Koji su uslovi upisa u srednju školu Artimedia?

Ono što je naznačajnije za upis jeste da bodovi sa male mature nisu presudni! Sve što je potrebno da uradite kako biste upisali svoje dete jeste da na početku osmog razreda zakažete testiranje. Ukoliko vaše dete pokazuje sklonosti ka kreativnom izražavanju, bilo to kroz glumu, muziku, pisanje ili digitalne kanale… Pronaćiće svoje mesto u našoj jedinstvenoj i kreativnoj školi!




Saznajte sve o Upisu i Predupisu na našem sajtu!
Koja je cena školarine u srednjoj školi Artimedia?

Sve informacije o školarini pronađite na stranici Školarine, a informacije o subvencijama i različitim popustima kao i o tome u kom periodu oni mogu biti iskorišćeni pročitajte na stranici Subvencije i popusti. Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja nas slobodno kontaktirajte putem telefona ili elektronske pošte.