Upis 2024/25. se približava i vreme je da se mladi suoče sa donošenjem ove važne životne odluke. Pre svega zato što nije u pitanju samo nastavak obrazovanja. Ovde je reč o izboru školovanja koje će u značajnoj meri uticati na buduće zanimanje vašeg deteta.

Iz tog razloga bitno je odabrati školu u kojoj će učenik moći da stekne funkcionalno znanje koje će moći da primeni u praksi. Takođe, sve ono što učenik savlada u srednjoj školi predstavljaće njegovu osnovu za dalje akademsko usavršavanje ili za pronalazak dobrog posla.

devojka razmišlja o predupisu u srednju školu

Artimedia neguje interdisciplinarni obrazovni koncept koji priprema mlade za uspešne karijere u kreativnoj industriji i digitalnim medijima

Privatna srednja škola Artimedia je jedinstvena škola na ovim prostorima jer učenicima omogućava pohađanje savremenih obrazovnih profila. Svaki smer đake priprema za zanimanja budućnosti u oblasti kulture, umetnosti i javnog informisanja.

Upis 2024/25: Ne mora da bude bauk

Dobra vest za sve roditelje je da upis ne mora više da predstavlja razlog za glavobolju. Pre svega zato što sada imate mogućnost da odaberete srednju školu Artimedia koja ispunjava najviše standarde savremenog obrazovanja. O tome najbolje svedoče generacije zadovoljnih učenika i njihovih roditelja. 
 
Privatna srednja škola Artimedia je inspirativna sredina za ambiciozne kreativce koji žele da razvijaju sopstvene veštine i talente. Upisom u ovu srednju školu pružićete svom detetu priliku da usvoji funkcionalno i praktično znanje. Na taj način će dobiti i odličnu pripremu za željeni fakultet, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu. 
 
Upis ume da bude neizvestan i pun strepnje, ali ne i kada je u pitanju škola Artimedia. Za našu školu odlučuju se đaci koji očekuju nešto novo i kreativno. Ovo nije obična škola jer učenici ovde mogu da očekuju podršku, motivaciju i kvalitetno okruženje koje čine njihovi talentovani vršnjaci.
 
Kod nas, vaše dete će se prvi put susresti sa kvalitetnim radom na nastavnim sadržajima. To znači da školovanje zapravo neće predstavljati teret, već zadovoljstvo. Takođe, školovanje u ovoj ustanovi odlikuju i moderna nastavna učila, kao i profesori savremenih shvatanja. Uz to, Artimedia je poznata i po kreativnim projektima kojim podstiče učenike na pomeranje granica.
 
Nastavni plan i program obuhvata i fond opšte obrazovnih nastavnih predmeta. Zbog toga diploma stečena u srednjoj školi Artimedia omogućava prohodnost na umetničke i neumetničke fakultete koji za bazu imaju društvene i humanističke nauke.
Upis u srednju školu - ilustracija

Pogodnosti koje donosi Artimedia

Zbog specifičnog programa i koncepta nastave, privatna srednja škola Artimedia već u predupisnom roku formira odeljenja. Privilegija budućih učenika se ogleda i u činjenici da za našu školu nije presudan broj poena sa male mature. To znači da vaše dete može bez dodatnog stresa da završi osnovnu školu. Ovo je pokazatelj da upis 2024/25. ne mora biti stresan.
 
Sve što je potrebno da uradite kako biste upisali svoje dete jeste da na početku osmog razreda zakažete testiranje i rezervišete svoje mesto u našoj jedinstvenoj i kreativnoj školi. 
 
Ukoliko se učenik upiše u predupisnom roku (od oktobra do kraja aprila za sledeću školsku godinu) školarinu je moguće platiti na maksimalno 21 ratu.
 
Ukoliko se upis 2024/25. izvrši u redovnom upisnom roku (maj/jun), školarinu je moguće uplatiti na 12 mesečnih rata ili kvartalno.

Načinite prvi korak!

Pozivamo Vas da nas pozovete na +381 (0)11 30 66 369, zakažite sastanak, dođite i dopustite da se zajedno uverimo da li smo kompatibilni sa Vašim detetom i njegovim afinitetima.

Online prijava