Predupis u srednju školu Artimedia je prava odluka za Vas i Vaše dete

Popunjavanjem ovog online formulara ne upisujete svoje dete u školu formalno, već samo pokazujete interesovanje za predupis u Artimedia školu. U roku od 48 sati po prijemu ovog formulara, naš stručni tim će Vas kontaktirati. Ugovorićemo termin razgovora, na kom bismo prošli sve dalje korake za formalni predupis u srednju školu. Diskutovaćemo o odabranom smeru, kao i o eventualnim dodatnim programima. Ukoliko ste u potrazi za prekvalifikacijom, dokvalifikacijom ili vanrednim školovanjem za Vaše dete, na pravom ste mestu.

Savremen koncept obrazovanja za zanimanja budućnosti

Upis u srednju školu Artimedia nije samo mogućnost da Vaše dete stekne znanja iz nečeg novog i zanimljivog. Ovo je i put ka željenom fakultetu iz snova! Naši bivši učenici su danas mladi uspešni ljudi koji ostavljaju svoj pečat u čitavom nizu kreativnih industrija. Svoje prve korake napravili u našoj jedinstvenoj školi, koja čeka nove generacije!

Danas kada savremene tehnologije iziskuju stvaranje novih radnih mesta, smatramo da i obrazovanje treba da ide u korak sa razvojem tržišta rada. Zato želimo da pružimo srednjoškolcima priliku da se opredele za zanimanja koja vole i u kojima imaju talenta da se ostvare.

Pošaljite nam prijavu putem formulara koji se nalazi u nastavku ove stranice ili nas kontaktirajte putem telefona na +381 (0)11 30 66 369.

Dobro došli u Artimedia školu!


 


 

Podaci o učeniku:
 

Adresa stanovanja: 

Podaci o roditelju: