Predupis u srednju školu 2024/25: Artimedia je prava odluka za Vaše dete

Popunjavanjem ovog online formulara ne upisujete svoje dete u školu formalno, već samo pokazujete interesovanje za predupis u Artimedia školu. U roku od 48 sati po prijemu ovog formulara, naš stručni tim će Vas kontaktirati. Ugovorićemo termin razgovora, na kom bismo prošli sve dalje korake za formalni predupis.  Ukoliko ste u potrazi za prekvalifikacijom, dokvalifikacijom ili vanrednim školovanjem za Vaše dete, na pravom ste mestu. Predupis u srednju školu 2023/24 ne mora da bude stresan!

Broj bodova sa male mature nije relevantan za nas, već samo naša prijemna procedura koja uključuje psihološko testiranje od strane naših stručnjaka. Na osnovu razgovora sa učenicima otkrivamo šta je to ono što ih motiviše, koje hobije imaju, šta ih je posebno zainteresovalo u vezi naše škole. U Artimediji se učenici opredeljuju za konkretan smer tek nakon II godine, jer smatramo da je potrebno mladima pružiti dovoljno vremena da donesu tako važnu odluku.

Često prijemna procedura za mnoge naše učenike otpočne nakon što su upisali VII razred osnovne škole i na taj način osiguraju mesto u novoj generaciji Artimedijevaca! 

Savremen koncept obrazovanja za zanimanja budućnosti

Upis u srednju školu Artimedia nije samo mogućnost da Vaše dete stekne znanja iz nečeg novog i zanimljivog. Ovo je i put ka željenom fakultetu iz snova! Naši bivši učenici su danas mladi uspešni ljudi koji ostavljaju svoj pečat u čitavom nizu kreativnih industrija. Svoje prve korake napravili u našoj jedinstvenoj školi, koja čeka nove generacije!

Danas kada savremene tehnologije iziskuju stvaranje novih radnih mesta, smatramo da i obrazovanje treba da ide u korak sa razvojem tržišta rada. Zato želimo da pružimo srednjoškolcima priliku da se opredele za zanimanja koja vole i u kojima imaju talenta da se ostvare.

Pošaljite nam prijavu putem formulara koji se nalazi u nastavku ove stranice ili nas kontaktirajte putem telefona na +381 (0)11 30 66 369.

Dobro došli u Artimedia školu!

    Podaci o učeniku:    Podaci o roditelju: