Vanredno školovanje

Zanima Vas vanredno školovanje?

Artimedia srednja škola pruža i posebne uslove za sticanje obrazovanja za sve mlade talente koji se bave sportom, glumom ili nekom drugom aktivnošću i nemaju prostora za redovnu nastavu, ili za mlade koji iz zdravstvenih ili bilo kojih drugih razloga nisu u mogućnosti da pohađaju školu. Kroz vanredno školovanje, koje uključuje učenje na daljinu i obezbeđen multimedijalni materijal, privatna srednja škola Artimedia želi da kroz ovaj program pruži mladima šansu da apliciraju za željeni fakultet.

Vanredno školovanje u Artimedia školi

Kako se vanredno upisati u Artimedia školu?

Prema Zakonu o srednjem obrazovanju, kao vanredni učenici mogu da se upišu kandidati stariji od 17 godina. Takođe, u posebnim situacijama mogu da se upišu i kandidati iz osetljivih društvenih grupa i sa izuzetnim sposobnostima.

Prijemna procedura Artimedia škole je ista kako za redovne, tako i za vanredne učenike. Svaki kandidat ima psihološko testiranje sa našim psihologom, u sklopu kog polaže 3 testa.

Naša škola ima u ponudi 2 modela paketa vanrednog školovanja:

  1. Vanredno školovanje – kandidat dobija neophodnu literaturu, ima konsultacije sa predmetnim nastavnikom, a zatim polaže ispit. U ovom modelu nema pohađanja nastave.
  2. Premium vanredno školovanje – kandidat dobija pristup Microsoft Teams platformi putem koje može koristiti audio-video snimke časova kao i literaturu u PDF ekstenziji. Pored toga, kandidat dobija i štampanu literaturu. Kandidat ima konsultacije sa nastavnikom, a zatim polaže ispit iz nastavnog predmeta. U ovom modelu takođe nema pohađanja nastave.

Do željenog fakulteta kroz vanredno školovanje

Artimedia škola, pored standardnog vanrednog školovanja, nudi i dokvalifikaciju i prekvalifikaciju putem koje kandidat takođe može da stekne priliku da se upiše na željeni fakultet. Nakon analize svedočanstava iz prethodne srednje škole, definiše se spisak nastavnih predmeta i diferencijalnih ispita koje kandidat treba da polaže.

Popunite naš formular, a mi ćemo zatim zakazati razgovor sa Vama i pomoći Vam da odaberete najbolji paket školovanja za Vaše dete.

Dobro došli u Artimedia školu!

Prijavite se