Nova školska, 2020/2021 godina pokazaće da su konvencionalni i klasični obrazovni metodi, iako sami po sebi vredni, u sudaru sa novim trendovima nedovoljno efikasni. Poslednja u nizu inovacija je online nastava.

Artimedia je sve osim klasične srednje škole, koja opravdano privlači kreativne učenike željne modernog znanja. Novi izazovi zahtevaju moderna rešenja a mi smo tu da stvorimo uslove za njihov nastanak.

Vodimo se našom osnovnom misijom – da vaša deca steknu funkcionalna i praktična znanja iz oblasti svojih interesovanja kako bi na željenom fakultetu potvrdili svoje afinitete. 

U kulturi, umetnosti i javnom informisanju fleksibilnost i prilagodljivost predstavljaju ključ uspeha. Stoga, naš koledž sistem nastave otvara prirodnu mogućnost – učenje od kuće

Kada je u pitanju online nastava, naši mentori dodatno pomažu da ta tranzicija prođe gotovo neosetno.

Online nastava u Srbiji predstavlja nužno pomeranje granica obrazovanja, u čijim okvirima kreativni projekti i moderna tehnologija daju idealnu priliku za individualan rad, iskazivanje, ali i inovativne pristupe nastavi i gradivu.

Zapamtite, web kamera ne tupi oštricu veština koje Artimedia pruža, već samo postaje novi alat u rukama vašeg deteta!

Praksa, praksa, online praksa

Zaboravite sve što mislite da znate o željenoj oblasti, već se zapitajte kako preći put od kreativne ideje do realizacije?

Tu smo za vas, online nastava i savremeno školovanje sa Artimediom nudi specijalizovane uslove krojene po meri svakog učenika ponaosob. Pružamo privlačne projekte koji praksu umesto rutine pretvaraju u zadovoljstvo. 

Pomenuli smo putanju od ideje do cilja? Praksa tu dužinu čini učestalom šetnjom, a navika na nju jeste i navika na uspeh.

Naša online platforma otvara više manevarskih sloboda u simulaciji realizacija projekata. Savremeno obrazovanje i pragmatični pristup stvaraju nove lidere i eksperte iz oblasti medija i kulture.

Premium vanredno školovanje i online obrazovanje

Nešto sasvim novo i drugačije u Artimediji! Premium vanredno školovanje i online obrazovanje učenicima, koji nisu u prilici da redovno pohađaju nastavu, omogućava pristup online platformi za preuzimanje planiranih visoko profesionalno snimljenih video lekcija, tutoriala i kompletan nastavni program.

Dobijanjem ekskluzivnog korisničkog naloga, vlasnik Premium vanrednog paketa dobija mogućnost preuzimanja kompletnog audio-video materijala i pdf fajlova.

Bilo kada i bilo gde možete uživati u kvalitetnom zvuku (24bit/48kHz) i HD slici vaših video lekcija!

Prijavite se online!