Saradnik u muzičkoj umetnosti

Muzički smer

Kraj osnovne škole je pravi trenutak da pronađeš sebe i počneš da razvijaš svoj talenat u umetnosti koja te najviše zanima. Naša svojevrsna srednja škola za muzičku produkciju ti pruža priliku da, bez obzira na prethodno obrazovanje iz ove oblasti, izučavaš žanrovsku muziku koju inače slušaš. I to ne samo kroz klasičnu nastavu na koju si već navikao, već i kroz praksu u moderno opremljenim studijima.
 
Ukoliko muziku doživljavaš drugačije od svojih vršnjaka i zamišljaš kako svakoj pesmi daješ svoj lični pečat, onda je ovaj smer idealan za tebe. Obrazovni profil Saradnik u muzičkoj umetnosti, pored opšte obrazovnih nastavnih predmeta, obuhvata i stručne nastavne predmete
 
  • Muzička produkcija
  • Snimanje i obrada zvuka
  • Primenjena muzika
  • Pevanje
  • Harmonija
  • Solfeđo
  • Istorija muzike
  • Dramaturgija
  • Produkcija u kulturi i medijima
  • Kulturologija

Muzički smer srednje škole Artimedia je fokusiran na autorski rad učenika. To znači da ćeš upisom ovog smera upoznati komponovanje, aranžiranje i muzičku produkciju. Osim toga, bićeš u prilici i da izučavaš pevanje koje je usmereno ka popularnim muzičkim žanrovima (POP, SOUL, R’n’B…).

Savremena škola za muzičku produkciju

Muzički smer je koncipiran tako da učenicima omogućava puno praktične vežbe u moderno opremljenom tonskom i midi studiju škole. Uz to, ukoliko upišeš ovu srednju školu moći ćeš svoje veštine da usavršavaš „na terenu“. Brojni tonski studiji naših strateških partnera spremni su da otvore svoja vrata za mlade talente i omoguće ti da dodatno obogatiš znanja, iskustva i veštine. 
 
Sve ono što naučiš tokom četvorogodišnjeg školovanja odmah ćeš moći da primeniš i na stvarnim projektima. Tokom školovanja ćeš raditi na realizaciji autorskih pesama, snimanju filmova, odnosno obradi zvuka i autorske muzike u njima, i celokupnu muzičku produkciju. Ali to nije sve! Muzički smer pripremiće te i za realizaciju radio i tv džinglova, songova za pozorišne predstave, i još mnogo toga.
 

U koraku sa aktuelnim globalnim obrazovnim trendovima, pokrenuli smo i novu opciju na smeru Saradnik u muzičkoj umetnosti – online školovanje!

Muzika je poklon koji se po svojim osnovnim odlikama deli sa publikom, ali gotovo uvek se stvara i usavršava u mirnoj oazi muzičkog studija. Moderna tehnologija i savremeno obrazovanje ujedinjenii u našu online platformu pružaju idealnu simulaciju tih okolnosti. Ineraktivni zadaci dovode do izmerivog napretka u znanju muzičke produkcije, komponovanja i/ili aranžiranja. Pre nego što zavladate binom – sigurnim korakom u profesionalnu budućnost!

Tabelarni prikaz nastavnih predmeta obrazovnog profila Saradnik u muzičkoj umetnosti možete preuzeti ovde.

Načinite prvi korak!

Pozivamo Vas da nas pozovete na +381 (0)11 30 66 369, zakažite sastanak, dođite i dopustite da se zajedno uverimo da li smo kompatibilni sa Vašim detetom i njegovim afinitetima.

Online prijava