Saradnik u digitalnim medijima

Digitalni smer – usvoji znanje za budućnost

Digitalni smer je namenjen onima koji obožavaju društvene mreže i koje zanima kako nastaju sadržaji na njima. Takođe, ova škola za digitalni marketing i medije je za one koji poznaju sve kanale komunikacije i provode dosta vremena ispred računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona. Upis prave srednje škole je odlična prilika da usmeriš svoj talenat ka oblasti koja te zanima i koja će ti otvoriti put ka odličnoj karijeri. Izaberi digitalni smer, novi smer koji je nastao kao odgovor na potrebe društva, ali i pojedinca. 
 
Digitalni smer je posvećen onim veštinama koje buduće srednjoškolce najviše zanimaju. Pored toga, na ovom smeru ćeš imati priliku da stekneš praktična znanja koja će ti u budućnosti omogućiti da bez problema upišeš željeni fakultet ili pronađeš visoko plaćeni posao. 
 
Srednja škola Artimedia je otišla korak napred sa svojim najnovijim obrazovnim profilom Saradnik u digitalnim medijima. Oblasti koji se izučavaju na smeru Digitalni mediji su:
 
  • Digitalna komunikacija
  • Digitalni marketing
  • Grafički dizajn
  • Dizajn medija za digitalne kanale
  • Osnovi animacije
  • Montaža
  • Kulturologija
  • Produkcija u kulturi i medijima
  • Dramaturgija

Škola za digitalne medije otvara mnoga vrata

Digitalni smer ti po završetku školovanja donosi kvalifikaciju Saradnik u digitalnim medijima. Ova interdisciplinarna kvalifikacija ti omogućava širinu kompetencija koje stičeš tokom školovanja u oblasti komunikacije i marketinga u digitalnim medijima.
 
Drugim rečima, to znači da ova stečena kvalifikacija integriše umetničke, dizajnerske, medijske i humanističke discipline. Ova kvalifikacija ima tri osnovna usmerenja: digitalna komunikacija, vizuelna komunikacija, digitalni marketing. Kvalifikacija Saradnik u digitalnim medijima spaja savremene stvaralačke prakse, humanističke teorije i razumevanje novih medija i informacionih tehnologija.
 

Naša škola za digitalne medije ti donosi neophodne veštine iz oblasti grafičkog dizajna, dizajna digitalnih medija, montaže slike i videa. Omogućava ti da stekneš visok nivo digitalne pismenosti, opšte kulture, kulture komunikacije i estetike. 

Zvanje koje ćeš steći po završetku ovog smera je usmereno pre svega ka komunikaciji i marketingu u digitalnim medijima. Nastavni plan i program fokusiran je na umetničko, stvaralačko i kreativno osnaživanje svakog učenika. Tokom školovanja poseban akcenat će biti na komunikaciji, strategiji i kreiranju. 
 
Pored strukovnih studija, zahvaljujući opšte obrazovnom stečenom znanju, po završetku školovanja učenici mogu da upišu bilo koje studije društveno humanističkih nauka i umetničke akademije.

 

Tabelarni prikaz nastavnih predmeta obrazovnog profila Saradnik u digitalnim medijima možete preuzeti ovde.

Načinite prvi korak!

Pozivamo Vas da nas pozovete na +381 (0)11 30 66 369, zakažite sastanak, dođite i dopustite da se zajedno uverimo da li smo kompatibilni sa Vašim detetom i njegovim afinitetima.

Online prijava